Aikataulut

Sijainti

Hinnasto

Lataa sovellus ja aloita heti!

MMA LABin uusi sovellus tekee treenaamisen aloittamisesta helppoa ja saavutettavaa kaikille, tasosta riippumatta.

Kamppailulajeista kiinnostuneet voivat nyt aloittaa harjoittelun milloin tahansa, ilman aiempaa kokemusta. MMA LABin uusi sovellus, WiseGym, mahdollistaa saliajan ostamisen ja treenaamisen aloittamisen nopeasti ja vaivattomasti.

Sovellus on suunniteltu niin, että kuka tahansa voi aloittaa harjoittelun heti. Käyttäjät voivat ostaa saliaikaa, avata oven ja aloittaa treenaamisen itsenäisesti. Salia voi käyttää monenlaisiin harjoituksiin, kuten vapaaottelu, lukkopaini, BJJ, thainyrkkeily, nyrkkeily, kehonpainotreenit, jooga ja säkkitreeni.

Ohjatut harjoitukset ovat avoimia kaikentasoisille treenaajille, aloittelijoista kokeneisiin konkareihin. Lataamalla WiseGym-sovelluksen ja ostamalla saliaikaa, käyttäjät voivat liittyä ohjattuihin harjoituksiin, joissa he saavat ammattitaitoista opastusta. Näiden ohjeiden avulla voi sitten harjoitella itsenäisesti tai yhdessä kaverin kanssa.

Kaikki ovat tervetulleita harjoittelemaan, olit sitten vapaaottelija, nyrkkeilijä, thainyrkkeilijä tai painija. Ota kaveri mukaan ja tule treenaamaan joko itsenäisesti omalla ajalla tai ohjatuissa treeneissä.

Nyt on aika ottaa ensimmäinen askel kohti kamppailulajitaitojen kehittämistä. Lataa sovellus ja aloita treenit heti!