Aikataulut

Sijainti

Hinnasto

MMA LAB PORVOO - Uusi WiseGym-sovellus Tekee Kamppailutreenien Aloittamisesta Helpompaa Kuin Koskaan!

Nyt voit aloittaa kamppailutreenit entistä helpommin MMA LAB PORVOOSSA! Lataa WiseGym-sovellus sovelluskaupasta ja koe salimme joustavat aukioloajat sekä monipuoliset treenimahdollisuudet. Salimme on käytössä päivittäin aamusta klo 05:00 aina keskiyöhön saakka!

MMA LAB PORVOO on mullistanut kamppailutreenien aloittamisen ja harjoittelun helppouden! Sovelluksemme on saatavilla sovelluskaupoista, ja sen avulla pääset salille helposti ja vaivattomasti.

Näin aloitat:

  1. Lataa sovellus: Etsi WiseGym sovelluskaupasta ja lataa se puhelimeesi.
  2. Rekisteröidy ja kirjaudu sisään: Kun olet ladannut sovelluksen, rekisteröidy ja kirjaudu sisään omilla tiedoillasi.
  3. Päivitä ilmoitusasetukset: Mene kohtaan "Oma tiedot" ja sieltä "Ilmoitukset". Hyväksy uutiset ja tarjoukset, jotta pysyt ajan tasalla.


Saavu paikalle ja aloita treenaaminen: Sovelluksen avulla pääset MMA LAB PORVOON salille helposti. Riippumatta siitä, oletko uusi kamppailija vai kokenut konkari, voit ostaa kertamaksun tai käyttää muita maksuvaihtoehtoja suoraan sovelluksesta. Saapuessasi paikalle, avaa ovi sovelluksen "Avaa ovi" -painikkeella ja astu sisään treenaamaan.

Kalenteri ja ohjatut treenit: Sovelluksesta löydät myös kohdan "Kalenteri", josta näet tulevat ohjatut treenit. Huomioithan, että ohjattujen treenien aikana salilla ei saa harjoitella itsenäisesti. Tämä takaa kaikille osallistujille keskeytyksettömän ja turvallisen treeniympäristön.

Miksi valita MMA LAB PORVOO

  • Joustavat aukioloajat: Sali on auki joka päivä klo 05:00-24:00.
  • Helppo käyttö: WiseGym-sovelluksen avulla treenien aloittaminen on vaivatonta.
  • Monipuoliset treenit: Olit sitten uusi kamppailija tai kokenut harrastaja, salimme on avoin kaikille.


Tervetuloa MMA LAB PORVOOlle! Koe uusi tapa treenata ja kehitä taitojasi kamppailulajeissa. Lataa sovellus, saavu paikalle, avaa ovi ja aloita treenaaminen. Nähdään salilla!

MMA LAB PORVOO tarjoaa kamppailulajien harrastajille helpon ja joustavan tavan treenata. Uuden sovelluksen avulla voit nauttia treeneistäsi ilman turhaa byrokratiaa. Liity joukkoomme ja tee kamppailutreeneistäsi osa arkeasi!

Lue säännöt allaolevasta linkistä!